Onze samenwerking met Ahold Delhaize

Met pensioen gaan is een belangrijk moment. Een nieuwe fase in je leven waarin er van alles verandert. Wat ga je bijvoorbeeld doen met de vrijgekomen tijd? Waar word je blij van? Wat verandert er in financieel opzicht? Het is goed om daar nu al over na te denken. Vanuit Ahold Delhaize Pensioen willen we je daar graag bij helpen. Vandaar dat we een aantal keer per jaar een Pensioen inspiratiedag organiseren.

3 leestijd

Samen met Ahold Delhaize organiseren wij vanaf 2021 speciale bijeenkomsten voor medewerkers die net met pensioen zijn of bijna gaan. Medewerkers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. 

Ben je net met pensioen of ga je bijna? Dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging in de bus

Albert Waasdorp (62) werkte de afgelopen twaalf jaar als supermarktmanager bij de Albert Heijn in de Weissenbruchstraat in Den Haag. Hij is getrouwd met Mary en woont in Zoetermeer. ‘Toen ik steeds meer richting mijn pensioen ging, kwam er een oude droom van me naar boven: buschauffeur worden. Vooral in stressvolle periodes kon ik weleens denken: “Wat moet het heerlijk en relaxed zijn om op de bus te rijden.” Mijn twee broers en mijn zus zijn allemaal niet ouder geworden dan 58 jaar en ook mijn vader werd slechts 65. Dus toen ik zelf 58 werd, zette me dat aan het denken: als ik nog andere leuke dingen wil doen, dan moet ik het nu doen.’

Bekijk in de video van Albert hoe hij zijn droom waarmaakte.